> Tuotetietoutta

SB LUONNONSAIPPUAT

  • - koko vartalolle

  • - sisältävät ylellisiä ihoa hoitavia ja aromaterapeuttisia ainesosia

  • - ei sulfaatteja vaahdottajina

  • - ei säilöntäaineita

  • - valmistukseen käytetään pääasiassa siemenistä ja pähkinöistä saatavia öljyjä, kasviöljyjä, tuoreita hedelmiä, hunajaa, kukkia, yrttejä sekä eteerisiä öljyjä

  • - 98-100% raaka-aineista on luonnosta

  • - vegaanisia tai vegetaarisia (paitsi hunajaa sisältävät tuotteet)

  • - käsin tehty omassa saippuapajassamme Helsingin Puistolassa

Luonnollista puhtautta - sitä tarvitsemme kaikki. SB luonnonsaippuat on valmistettu alusta asti laadukkaista kasviöljyistä ja ne sisältävät paljon luonnollista glyseriiniä, joka suojaa ihoa ja auttaa ihon kosteustasapainon säilyttämisessä. Usein luonnollinen glyseriini poistetaan saippuasta kosmetiikkateollisuuden muuhun käyttöön. Sitä käytetään erityisesti kuivalle ja atooppiselle iholle suunnatuissa tuotteissa. S&B saippuoissa kaikki ihoon kosteutta vetävä glyseriini jätetään saippuaan. SB saippuoihin ei lisätä säilöntä – tai kovetusaineita eikä keinotekoisia vaahdottajia. Kaikki ylellinen vaahto saadaan aikaan luonnon keinoin. Useat valikoimamme saippuat sopivat myös monelle sulfaattiallergiasta tai muista iho-ongelmista kärsiville.

Saippuat valmistetaan ympäristöystävällisellä kylmämenetelmällä ja ne ylirasvoitetaan. Se tarkoittaa, että osa hienoista ihoa ravitsevista öljyistä jää saippuaan hemmottelemaan ihoasi. Näin valmistettu saippua on mietoa ja hellävaraista.

SB saippuoissa käytetään aitoja eteerisiä öljyjä, joilla tiedetään olevan monia erilaisia vaikutuksia ihoon, mieleen sekä koko kehoomme. Voimme käyttää myös laadukkaita tuoksuöljyjä sekä aitoa vaniljauutetta yhdessä eteeristen öljyjen kanssa. Väreinä käytämme pääasiassa luonnollisia väriaineita, kuten oksideja, porkkanaöljyä ym. sekä joissain tapauksissa myös muita turvallisia kosmetiikan väriaineita. Jokainen saippuareseptimme on pitkän tuotekehityksen tulos ja jokaisella saippualla on erityiset ominaisuudet.

Tuotteet tehdään alusta asti käsityönä ja myös mahdolliset tekstit päälle painetaan käsin yksitellen jokaiseen saippuaan erikseen. Käsityön määrä on suuri, kun jokainen pala leikataan yksitellen käsin isommasta palasta. Tämän vuoksi saippuat eivät koskaan näytä samalta kuin teollisesti valmistettuna vaan "käden jälki" näkyy myös tuotteissa. Jokaisessa saippuassa / saippuaerässä voi olla pieniä eroavaisuuksia ulkonäössä. Käsityön jälki on myös osa saippuoidemme viehätysvoimaa ja kuuluu asiaan.

TAULUKKO 1: SAIPPUOIDEN ERITYISOMINAISUUDET

Ainesosilla, joita Soap & Balsam käyttää uskotaan olevan erilaisia vaikutuksia kehoon ja mieleen. Näitä luonnon omien aktiiviaineiden ominaisuuksia on käytetty eri aikakausina ja eri kulttuureissa hyväksi. Tänäkin päivänä aromaterapia ja luontaishoitolat käyttävät niitä kehon ja mielen kokonaisvaltaisessa huoltamisessa. Soap & Balsam on koonnut tuotteisiinsa yhdistelmät parhaista raaka-aineista oman tarkkaan varjellun tuotekehittelyn tuloksena. Aromaterapeuttiset eteeriset öljyt ja muut ainesosien ominaisuudet hellivät aistejasi ja ihoasi samalla kun pehmeävaahtoinen saippua pesee ihosi puhtaaksi.

saippuoiden tuoksuominaisuudet