> Saippuapaja

Soap & Balsamin pieni saippuapaja sijaitsee Helsingin Puistolassa vanhan omakotitalon päädyssä. Pajalla valmistamme alusta asti saippuat, huulibalsamit, voidepalat ja monet muut ihanat tuotteet täydellä sydämellä - parhaat taitomme käyttäen.

Tuotteet valmistetaan pienissä erissä. Meille on kunnia-asia myydä tuotteet tuoreina ulos. Tämän varmistamme sillä, että pyrimme ennakoimaan mahdollisimman tarkasti menekin ja valmistamaan määrät sen mukaan. (tillaathan siis isot erät hyvissä ajoin) Säilöntäaineettommista tuoretuotteista kun on kyse, valikoima myös vaihtelee menekin ja järkevän raaka-ainehankinnan ehdoilla. Tämä varmistaa toimintamahdollisuutemme ja tuotteiden laadun. 

Pienenä yrityksenä haluamme, että tuotteet puhuvat puolestamme ja toivomme, että voimme antaa ihmisille iloa tuottavia elämyksiä sekä konkreettista apua iho-ongelmiin ja vaihtoehtoja mm. kosmetiikkayliherkkyydestä kärsiville.

Olemme laajentaneet entisen noutomyymälän puolen pakkaamoksi ja varastoksi, joten varsinaista myymälän puolta ei enää ole. Tästä huolimatta olet sydämellisesti tervetullut ostoksille myös suoraan pajalle. Olethan kuitenkin etukäteen yhteyksissä, niin sovitaan aika ostoskäynnille. Nettiostojen noutoja on myös edelleen mahdollista tehdä sopimalla ajasta sähköpostitse tai puhelimitse.