> Tuotetietoutta

 

SB LUONNONSAIPPUAT 

Luonnollista puhtautta - sitä tarvitsemme kaikki. SB luonnonsaippuat on valmistettu alusta asti omalla pajallamme Puistolassa käsityönä.  SB Saippuat sisältävät paljon luonnollista glyseriiniä, joka suojaa ihoa ja auttaa ihon kosteustasapainon säilyttämisessä. Usein luonnollinen glyseriini poistetaan saippuasta kosmetiikkateollisuuden muuhun käyttöön. Sitä käytetään erityisesti kuivalle ja atooppiselle iholle suunnatuissa tuotteissa. SB saippuoissa kaikki ihoon kosteutta vetävä glyseriini jätetään
saippuaan. SB saippuoihin ei lisätä säilöntä – tai kovetusaineita eikä keinotekoisia vaahdottajia.Kaikki ylellinen vaahto saadaan aikaan luonnon keinoin. Useat valikoimamme saippuat sopivat myös monelle sulfaattiallergiasta tai muista iho-ongelmista kärsiville.

Saippuat valmistetaan energiaa säästävällä kylmämenetelmällä ja ne ylirasvoitetaan. Se tarkoittaa, että osa hienoista ihoa ravitsevista öljyistä jää saippuaan hemmottelemaan ihoa.Näin valmistettu saippua on mietoa ja hellävaraista.

SB saippuoissa käytetään aitoja eteerisiä öljyjä, joilla tiedetään olevan monia erilaisia vaikutuksia ihoon, mieleen sekä koko kehoon. Voimme käyttää myös laadukkaita tuoksuöljyjä sekä aitoa vaniljauutetta yhdessä eteeristen öljyjen kanssa. Väreinä käytämme mm. luontoystävällisiä oksideja, ultramariineja sekä esimerkiksi porkkanaöljyä. Jokainen saippuaresepti on
pitkän tuotekehityksen tulos ja jokaisella saippualaadulla on erityiset ominaisuutensa.

Tuotteet tehdään alusta asti käsityönä ja myös mahdolliset tekstit päälle painetaan käsin yksitellen jokaiseen saippuaan erikseen. Käsityön määrä on suuri, kun jokainen pala leikataan käsin isommasta palasta. Tämän vuoksi saippuat eivät koskaan näytä samalta kuin teollisesti valmistettuna vaan "käden jälki" näkyy tuotteissa. Jokaisessa saippuassa / saippuaerässä voi olla pieniä eroavaisuuksia ulkonäössä. Käsityön jälki on myös osa SB saippuoiden viehätysvoimaa ja kuuluu asiaan.

 SB FINLAND IHONHOITOTUOTTEET/TUOREKOSMETIIKKA

SB FINLAND IHONHOITOTUOTTEIDEN suunnittelussa on haluttu antaa pääosa hienoille luonnosta saataville
raaka-aineille niin, että ne olisivat parhaassa mahdollisessa ja luonnollisessa muodossa myös lopputuotteessa. Uskomme korkelaatuisiin hoitaviin puhtaisiin luonnon raaka-aineisiin ja niiden luonnolliset ominaisuudet säilyttäviin valmistusmenetelmiin.

SB KYLPYTUOTTEET

SB KYLPYTUOTTEILLA loihditaan spa - tunnelmaa omaan kylpyhuoneeseen ja tuodaan ripaus luksusta arkeen.
SB kylpytuotteet antavat ihanan viestin myös lahjana "ansaitset hemmottelua" oivia lahjoja myös itselle!

RAAKA-AINEET JA TURVALLISUUS

Raaka-aineiden korkea laatu on asia, josta emme tingi. Käytämme pääasiassa luonnon raaka-aineita tuotteissamme. Osa raaka-aineista on luomulaatuisia. Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä. SB palasaippua on siinä mielessä loistava valinta, että se ei jätä mitään jälkeensä - ei muovipullovuorta - ei voimakkaita kemikaaleja. Soap & Balsam on rekisteröity TUKES:n kosmetiikanvalmistajaksi ja kaikki reseptimme on turvallisuusselvitetty EU:n kosmetiikkalain mukaisesti. 

Elämässä pitää olla pieniä iloja. Toivottavasti sinä saat meiltä yhden tai useamman ilon aiheen lisää arkirutiineihisi tai elämäsi juhlahetkiin.

 

 

 

saippuoiden tuoksuominaisuudet