> Tilaaminen

Toimitus ja toimituskulut

Tuotteet toimitetaan sinulle postipakettina (nouto postista), postin pakettiautomaatin (entinen Smart POST) välityksellä, kirjeenä tai SB:n omana toimituksena postilaatikkoosi. Valitessasi noudon postista tai postin pakettiautomaatista pidätämme oikeuden vaihtaa lähetys kirjelähetykseen (jos mahtuu mitoiltaan) tai SB:n omaan kuljetukseen. Toimitus- ja käsittelykulut alk. 3€  (sis. ALV 24%) Toimitamme tilaamasi tuotteet postin tai oman kuljetuksen kuljetettavaksi 1-3:n arkipäivän sisällä.

Käytämme lähetysten pakkaukseen kierrätettyjä laatikoita ja kierrätettyä pakkauspehmustetta aina kun mahdollista.  Voit valita ostoksillesi toimitustavaksi myös noudon (0 €) Noutopisteemme sijaitsee vanhan omakotitalon päädyssä Helsingin Puistolassa. Valitessasi ostoksillesi toimitustavaksi "nouto" -vaihtoehdon ota huomioon, että meillä ei ole jatkuvaa päivystystä noutopisteellä vaan noutopiste päivystää sopimuksen mukaan  Ota yhteyttä info@soapbalsam.fi tai puhelinnumeroon 044-5597000 niin sovitaan noutoaika. Huom! Joulukuussa ja heinäkuussa ei noudot mahdollisia. Huom! Voit tehdä tilauksen halutessasi myös puhelimitse: 044-5597000 / Kirsi. Noutopisteemme osoite on Sädekuja 1A, 00750 HELSINKI

Palautus ja rikkoontuneet pakkaukset

Kaikille tuotteillemme on 14 päivän palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessaan. Jos olet tilannut tavaran postitse kuljetettuna, voit palauttaa tuotteet postin asiakaspalautuksena osoitteeseen Soap & Balsam SB, Sädekuja 1A, 00750 HELSINKI. Liitä lähetykseen mukaan yhteystietosi ja tilinumerosi sekä mielellään palautuksen syy. Tuotteiden palautukset maksamme vain tilaajan omalle pankkitilille viimeistään 14 vuorokauden kuluttua palautuksesta. Mikäli tilaamassasi tuotteessa on jotakin huomauttamista, ilmoita siitä mahdollisimman pian meille.
Jos tilaamasi lähetys on vaurioitunut postissa tee heti paketin vastaanottaessasi ilmoitus siitä postiin ennen kuin avaat paketin. Huolehdi, että saat ilmoituksesta kopion itsellesi. Ilmoita tapahtuneesta meille mieluiten sähköpostilla osoitteessa info@soapbalsam.fi

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Maksukaistan verkkopalvelun kautta ja tiliotteella maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Bambora PayForm-palvelusta: https://www.bambora.com/fi.

Maksutavat

Maksukaistan kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat:

Verkkopankit: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken 

Pankkikortit: Visa Debit-, Visa Electron-, Debit MasterCard- kortit

Luottokortit: Visa, MasterCard

Lasku: Bambora PayForm Lasku

Osamaksu: PayByBill

Avanto Finance tarjoaa Bambora PayFormin kanssa mahdollisuuden maksaa ostokset laskulla. Laskun maksuehto on 14 päivää. Laskulla ostaminen edellyttää, että olet yli 18-vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa johon toimitus tapahtuu ja luottotiedot ovat kunnossa.

Jos ostoksesi summa ylittää 50 euroa, saat laskun, jossa tarjotaan mahdollisuutta maksaa osissa. Sinä päätät itse haluatko maksaa erissä. Tämä edellyttää PayByBill -luottoehtojen hyväksymistä sekä laskulla mainitun minimierän maksamista. Voit koska tahansa ilman ylimääräisiä kuluja maksaa koko jäljellä olevan tililuoton.

PayByBill -luoton kuukausittain tulevalle laskulle lisätään 2,90 euron luotonhoitomaksu ja korko. Tällä hetkellä vuosikorko on 19,50 %. Korko on sidottu Euroopan keskuspankin puolivuosittain määrittämään viitekorkoon. Lisäksi luoton perustamisesta peritään 9,50 euron kertaluonteinen perustamiskulumaksu. PayByBill –luoton tiliehdot voit lukea täältä: http://finance.arvato.com/fileadmin/user_upload/Finland/terms_conditions/PBB_-_arvato_Finance_-_Luottoehdot_-_20032014.pdf

Bambora PayFormin yhteystiedot

Asiakaspalvelu: 09 315 825 55
support@bambora.com

Asiakaspalvelu – PayForm: 029 300 5050
payform@bambora.com

Myynti: 09 315 825 56
myynti@bambora.com


Ulkomaille tilaaminen: 

Laita tilauksesi sähköpostitse osoitteeseen info@soapbalsam.fi ja kerro mitä haluat tilata ja mihin tilaus tulisi toimittaa. Annamme sinulle hinnan postituskuluista ja ohjeet kuinka toimia maksun kanssa mikäli päätät tehdä tilauksen.